AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Maver - Kemal Arsoy İlkokulu

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi´nin 109. Yıl Dönümü dolayısıyla bir program düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yıl dönümü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u Anma programı düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda "Velilerimizle El Ele, Gelecek Nesillere" projesi kapsamında AKÜ Psikoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Onur Cem DOĞRU öğrenci velilerimize seminer vermiştir. Okul Aile Birliği Başkanı İbrahim SOĞUKPINAR ve okul müdürü Nuri ALTAŞ katkılarından dolayı Onur Cem Beye teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Ock

Yıldız Kızlar Güreş müsabakalarında , öğrencimiz Hatice ÇELİK 2.olmuştur. Öğrencimiz Hatice YILMAZ ve öğrencimiz Hatice Neva DOĞRUSOY 3.olmuştur. Derece alan öğrencilerimizi kutlarız, başarılarının devamını dileriz.

Ock

Floor Curling Küçükler Karma Takımında İl İkinciliğimiz

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.Emeği geçen tüm hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

Ara

Maver Kemal Arsoy İlkokulu/Ortaokulu olarak  ; kardeş okulumuz Şanlıurfa Halfeti ilçesi Dutluca İlkokuluna 4/A sınıfı Selda AYDINOĞLU sınıf öğretmeni rehberliğinde  kardeş okulumza kitap gönderimi sağlanmıştır.

Kas

Maver Kemal Arsoy İlkokulu/Ortaokulu konferans salonunda şanlı tarihimizi yansıtan ''Kültürel Değerlerimiz '' konulu sergi  düzenlenmiştir.

Emeği geçen tüm öğretmen ,veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.